i

صفر تا صد پروژه های ساختمانی

در خانه هایی که در حال زندگی هستند شاید هیچ وقت به این فکر نکرده اند که این خانه امن و گرم و ایمنی که در آن زندگی می کنند چگونه ساخته شده است بسیاری از افرادی که صاحب یک زمین هستند، به دلیل ترس دائمی از ورود به مرحله ساخت و ساز، هرگز به فکر ساختن ساختمان در زمین خود نیفتاده اند، همیشه می ترسند. این مرحله به کسانی که میخواهند ساختمان سازی نمایند کمک شایانی میکند تا با ذهنی سازمان یافته شروع به ساخت و ساز نمایند . در این محتوا به شما مراحل کامل پروژه های ساختمانی را آموزش می دهیم.

با فنی تر شدن صنعت ساختمان سازی عملکردهای متفاوتی توسط سازندگان وجود دارد که این تغییرات در عملکرد ها برای صرفه جویی در زمان و هزینه های عمرانی است البته مالکان پروژه ها با استفاده از تکنولوژی به روز سعی می کنند از تجهیزات و مصالح بهتری استفاده کنند و سازندگان ساختمان ها اشتیاق بیشتری برای ساخت و ساز دارند مراحل ساخت و ساز قانون های خودش را دارد اول از اینکه باید مجوز ساخت داشته باشیم که با گذراندن مراحلی، مجوزرا میگیریم و بعد از آن نوبت به نقشه کشی معماری می رسد.

فازهای مختلف یک پروژه عمرانی

یک پروژه عمرانی، برای اینکه به انجام برسد، دارای فازها و مراحل مختلفی است:

فاز صفر یا طرح توجیهی: در این مرحله که اولین گام در شروع یک پروژه عمرانی است، ابتدا نیاز شناسایی می‌شود و با توجه به آن نیاز، هدف مشخص می‌شود. پس از مشخص شدن هدف باید امکان‌سنجی پروژه انجام شود؛ که اصلاً با توجه به منابع و محدودیت‌ها این پروژه قابل اجرا هست یا نه؟ مطالعات توجیهی فنی، اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی نیز در این مرحله انجام می‌شوند.

فاز یک یا طراحی اولیه: حال که هدف مشخص شده و انجام پروژه توجیه شده‌است، نوبت به انتخاب مشاوران و انجام بررسی‌های فنی می‌شود. در این‌ مرحله، مطالعات ژئوتکنیکی و توپوگرافی انجام می‌شود و بر اساس این مطالعات، نقشه‌های مقدماتی تهیه می‌گردد.
فاز دو یا طراحی تفصیلی: در مرحله بعد، باید نقشه‌ها و اسناد مناقصه، تهیه شود تا برای اجرای پروژه، پیمانکار مناسب و دستگاه نظارتی مشخص شود.

img-15

انواع ساخت و ساز

«غیرمسکونی» : دارای سه زیرمجموعه (صنایع سنگین، سازمانی و تجاری، مهندسی ساخت)
«مسکونی»
اگر درباره جایگاه خودتان در صنع ساخت وساز مطمئن نیستید، به خواندن مطلب ادامه بدهید تا ویژگی ها و جزییات هریک از بخش های زیر را مشاهده کنید:

ساخت و نوسازی منازل مسکونی
ساخت وساز صنعتی و سنگین
ساختمان های سازمانی و تجاری
مهندسی ساخت
تنوع این حرفه آن قدر زیاد است که یک مهندس ساخت وساز می تواند خود را به عنوان بخشی از تمامی پروژه های زیر تصور کند:

ساخت خانه های فوق مدرن و سازگار با محیط زیست
ساخت پروژه های عظیم هیدروالکتریک (مانند پروژه های تونل)
ساخت مجتمع های سرگرمی مدرن (مانند ورزشگاه های بزرگ)
ساخت پل های فوق العاده پیشرفته

همه چیز درباره تعاونی مسکن

حتما نام ساختمان و برج‌هایی را شنیده اید که بصورت تعاونی ساز ساخته شده و خرید و فروش می‌شوند، شرایط سازه های این چنینی با ساختمان های دیگری که ساخته می‌شوند کمی متفاوت است و این تفاوت در بخش تامین سرمایه و اجرای آن می باشد.

در این مطلب قصد داریم به بررسی همه چیز درباره تعاونی مسکن بپردازیم و علت شکل گیری، نوع ساخت و هدف از تشکیل آن را بررسی نماییم.

شکل گیری تعاونی مسکن

اول به این نکته اشاره کنیم که از نگاه قانون تعاونی مسکن به منظور تهیه زمین و ساختمان و خانه و آپارتمان های مسکونی و واگذاری آنها بصورت نقد یا اقساط به اعضای خود تشکیل میشود . در ادامه اختیارات دیگری از قبیل اجرا و نگهداری نیز به آن داده شده که ما بطور خلاصه بدان اشاره کردیم اما بطور کلی ویژگی های شرکت تعاونی مسکن میتواند توسط شخص یا اشخاصی به منظور ساخت یک ساختمان از ابتدا که شامل تهیه زمین ، اخذ مجوزات تا مراحل پایانی تشکیل میشود.